SKIN CANDY sokerointia ja ihonhoitoa

Tällä kertaa kerron teille hoidosta, josta kieltämättä minun tulee puhuttua liian vähän. Joten niinpä päätin kirjoittaa teille mielenkiintoisesta ja loistavasta tuotesarjasta nimeltään Skin Candy.

Kauneushoitolassamme Beauty & Soul:ssa tehdään sokerointia eli candyingia Skin Candy tuotteilla. Onko tuttua? Ehkä joillekin on candying tuttu, mutta tiedän, että aika monelle tämä on uusi asia. Sokerointi se onkin jo tutumpi sana. Skin Candy ei ole pelkästään sokerointia. Mutta mitäs tämä sokerointi sitten on? Nyt ei ole kyse kakkujen ja pullien sokeroinnista :) 

Wikipedia sanoo sokeroinnista näin "Sokerointi on karvanpoistomenetelmä, jossa ihokarvoja poistetaan sokerimassan avulla samaan tapaan kuin vahalla. Sillä voidaan poistaa ihokarvoja joka paikasta samoinkuin vahauksella." 

Kuva lainattu Skin Candy 

Ihokarvojen sokerointi on hellävarainen karvanpoistomenetelmä. Se on samalla myös kuoriva ja puhdistava hoito. Sokerointi on yleistynyt todella paljolla ja se on monelle kuukausittainen tapa pitää iho siistinä ja karvattomana. Sokeroinnissa karvat poistetaan karvatupesta hellävaraisesti karvan kasvusuuntaan, jolloin karvat eivät katkea ja sänkeä ei synny. Karvat kasvavat sokeroinnin jälkeen hauraampina ja pehmeämpinä. Niinpä jokapäiväinen sheivaaminen on siis historiaa eikä sokeroinnin jälkeen tarvitse karvoista huolehtia ainakaan muutamaan viikkoon.

Candying, jota hoitolassamme tehdään on enemmän kuin pelkkää tavallista sokerointia. Se on kokonaisvaltaisempaa hoitoa.  Candying hoitaa samalla ihoa, Skin Candyn ihoa hoitava raaka-aine Xylitol on todella hyvä ihonhoidossa. Xylitol tasapainottaa, kosteuttaa ja rauhoittaa ihoa. Tästä vaikutuksesta hyötyvät merkittävästi atoopikot ja kuivasta ihosta kärsivät.                                                     

Kuva lainattu Skin Candy

Karvanpoistomassoissa on hyvin korkea sokeripitoisuus, joka estää bakteerien kasvamisen massoissa. Xylitolin myötä massat sisältävät sokerialkoholeja, jotka tekevät Skin Candy tuotteista kosteuttavampia ja antibakteerisia.

Perinteisessä vahaus menetelmässä vaha tarttuu myös elävään ihosoluun. Vahalla tehty karvanpoisto ärsyttää ihoa ja se myös tuntuu kivuliaammalta kuin sokerointi.

Vahauksessa ihokarvat poistetaan päinvastoin kuin sokeroinnissa, karvan luonnollisen kasvusuunnan vastaisesti. Silloin on myös riski, että karvat katkeavat eivätkä irtoa karvatuppea myöden ja kasvavat nopeasti takaisin.

Toki meillä on hoitolassa myös tavallinen vahaus menetelmäkin käytössä, on asiakkaita jotka toivovat sitä menetelmää. Skin Candy karvanpoistomenetelmällä, sokeroinnilla voidaan poistaa karvoja vartalon eri alueilta turvallisesti ja hygieenisesti. Beauty & Soul kauneushoitolassa teemme sokerointia koko vartalon alueille. 

Skandinavian Skin Candy on suomalainen tuote, ammattilaisille kehitetty karvanpoisto- ja ihonhoito brändi, jonka patetoidulle Xylitolia sisältäville massoille on myönnetty myös avainlipputunnus. Sarjalla on myös ihania vartalonhoitotuotteita sekä kotiin DIY-Kit pakkauksen joka sisältää kaiken, mitä tarvii kotona luonnolliseen ja vaivattomaan ihokarvojen poistoon.  

Kuva lainattu Skin Candy

Suosittelenkin Sinulle vain parasta eli Skin Candya, hellävaraista karvanpoistoa ja ihonhoitoa! 

Rohkeasti kokeilemaan!

-Arja-
Kommentit

Suositut tekstit