KUIVAHARJAUS - helppo ja nopea tapa hoitaa vartalon ihoa!

Vartalon päivittäinen kuivaharjaus tekee hyvää, se poistaa kuollutta ihosolukkoa, vilkastuttaa pinta- ja hiusverenkiertoa sekä vauhdittaa aineenvaihduntaa ja ihosta tulee sileämpi ja kauniimman värinen.

Vaikka kuivaharjaamisen vaikutukset ovatkin enimmäkseen pinnallisia kuten ihon sävyn kirkastuminen ja pehmeneminen, on kuivaharjaus myös tehokas apu ja keino elimistön aineenvaihdunnan tukemiseen. Harjan aiheuttama paine iholla kiihdyttää tehokkaasti pinta- ja hiusverenkiertoa, jonka ansiosta ihon alla olevat kuonakerrokset saavat kaipaamaansa liikettä.

Tärkein asia kuivaharjauksen aloittamisessa on löytää sopiva harja. Sen tulisi olla luonnonharjaksista valmistettu, riittävän pehmeä ja tuntua iholla miellyttävältä. Verkkokaupastamme löydät niin varrellisia kuin varrettomia vaihtoehtoja.

Kuivaharjaus sopii lähes kaikille, mutta erityisesti siitä hyötyvät ne, joilla on runsaasti turvotusta, heikko verenkierto, sameutta tai kovettumia ihossa. Mikäli ihosi on tulehtunut, haavoilla tai muuten herkkä, älä kuivaharjaa. Voit vaikka hoitaa vartaloasi kevyesti hieroen tai painellen kostealla pyyhkeellä.

Kuivaharjaukseen pätee samat säännöt ja hyödyt kuin vartalonkuorintaan. Säännöllisellä kuivaharjauksella päästään tehokkaampiin tuloksiin!

Kuivaharjauksella on myös terapeuttinen vaikutus! Aina kun hoidamme ihoa, hoidamme samalla myös mieltä. Harjaus sopii erityisen hyvin stressaantuneille. Vaikka ihonhoidosta ei niin välittäisi, harjaus on hyvä tapa pysähtyä edes hetkeksi ja olla läsnä. Mutta on turhaa ottaa paineita säännöllisyydestä, harjaa kuivaharjalla silloin kun se tuntuu hyvältä.

Kotimaiset, käsityönä tehdyt kuivaharjat verkkokaupastamme www.beautysoul.fi

Ihania hetkiä kuivaharjauksen parissa, ihosi ja mieli kiittää :)

-Arja-

Kommentit

Suositut tekstit