RimitaOats – Kasvojenpuhdistusöljy – Hellävarainen kasvojenpuhdistusöljy on RimitaGreen kotimaisen luonnonkosmetiikka yrityksen uusin tuote ja voin todella sanoa, että nyt on todella LOISTAVA tuote tämä kasvojenpuhdistusöljy! 

Tuotteessa on kauraa ja tyrniä. Erittäin hellävarainen ja pehmeästi vaahtoava tuote. Kasvojen puhdistusöljy puhdistaa ihon kuitenkaan kuivattamatta ja jättäen ihoon samettisen pehmeän tunteen. 

Tämä tuote on kehitetty erityisesti kuivan, atooppisen ja pintakuivan ihon hellävaraiseen puhdistukseen, mutta se soveltuu myös kaksoispuhdistukseen sekä mineraalimeikin ja aurinkovoiteen puhdistamiseen iholta.

Olen käyttänyt nyt tätä tuotetta kaksi viikkoa ja olen rakastunut siihen! Aamuin illoin olen puhdistanut kasvoni ja kaulan ihon tällä kasvojenpuhdistusöljyllä. Tuotteessa on lumoavan hento tuoksu, joten tuoksuherkätkin voivat tuotetta huoletta käyttää. 

Otan puhdistusöljyä vähän puhtaisiin käsiini ja hieron sitä kasvoille ja kaulalle. Puhdistustuote lämmittää ihanasti kasvoilla, kostutan käsiäni veteen ja vaahdotan veden avulla puhdistustuotetta iholla. Hieron sitä hetken kasvojen ja kaulan iholla, tuote hiukan emulgoituu eli tuntuu "paksummalta/jäykemmältä". Lopuksi pesen vedellä puhdistusöljyn pois. Iho tuntuu todella miellyttävältä ja puhtaalta. Meikki lähtee yllättävän hyvin pois tällä tuotteella. Minulla on atooppinen ja herkkä iho, joten puhdistuksen jälkeen pyyhin kasvot vielä RimitaTriple kasvoveteen kostutetuilla vanulapuilla ja lopuksi hieron tarvittavat seerumin ja kosteusvoiteen iholleni. Ai että iho tuntuu pehmeältä ja ihanalta!!

Alussa tuntui, että otanko tuotetta liian vähän kun se ei juurikaan vaahdonnut, mutta tuote on vähän vaahtoava, joten malta mielesi ettet turhaan tuhlaa tuotetta.

Suosittelen todella lämpimästi hankkimaan tämän tuotteen ja hellimään sillä omaa ihoasi! Tuote sopii niin naisille kuin miehillekin.

Muista kuitenkin, että jos sinulla on ripsienpidennykset pitää tämän puhdistusöljyn kanssa olla varovainen, öljymäiset tuotteet irroittaa tekoripsikuituja helposti..suosittelen ripsienpidennysten käyttäjille ennemminkin RImitaTriplen vaahtopuhdistustuotetta.

Ja mikä parasta, tuote on vegaaninen ja luonnonkosmetiikkaa, sekä tuotekehitetty että valmistettu Suomessa <3 

Ja tietysti tämän ihanan uutuuden löydät meidän verkkokaupasta www.beautysoul.fi 

Ja eikun shoppailemaan ja hellimään kasvojen ja kaulan ihoa! 

-Arja-


Kommentit

Suositut tekstit