Ripsiväri, miten löytää se oikea?

(Kuva Pixapay)

Onko tuttua, että kiertelet kaupassa ripsiväri myyntihyllyjen edessä etkä tiedä minkä ostaisit, mikä sopisi juuri sinulle?

Ripsivärin valinta voi olla haastavaa, mutta onneksi voin auttaa! Kun valitset ripsiväriä, kannattaa todellakin ottaa huomioon ripsiesi tarpeet sekä omat mieltymykset.

Ripsivärin valinta saattaa tuntua vaikealta monista eri syistä. Varsinkin kun markkinoilla on valtavasti erilaisia ripsivärejä eri merkeiltä, ja jokainen lupailee erilaisia tuloksia kuten pidemmät ripset, tuuheammat ripset, ripsille  kaarevuutta ja niin edelleen. Tällainen valikoiman laajuus voi olla ylivoimainen, eri ripsivärien mainoslupaukset saavat sinut hämilleen sen suhteen, mikä tuote sopisi parhaiten omiin tarpeisiin.

Tulee kuitenkin muistaa, että meillä jokaisella on yksilölliset ripsien tarpeet ja mieltymykset. Joku haluaa ehkä enemmän volyymia ja pituutta, kun taas toinen haluaa luonnollisemman lopputuloksen. Lisäksi ripsivärin valintaan voi vaikuttaa esimerkiksi herkkä silmänympärysiho tai allergiat, jolloin tiettyjen ainesosien välttäminen voi olla tärkeää.

(Kuva Pixapay)

Ensimmäiseksi voit miettiä,  haluatko ripsivärin, joka antaa enemmän volyymia vai pituutta vai enemmän kaarevuutta ripsillesi? Jos haluat volyymia, valitse ripsiväri, joka on koostumukseltaan tuuheuttava ja sisältää mahdollisesti kuituja antamaan runsautta. Jos taas kaipaat pituutta tai kaarevuutta, valitse ripsiväri, jossa on kaarevuutta tuovia ominaisuuksia. Monissa ripsiväreissä on nykyään koostumus, joka tarjoaa kaikkia edellä mainittuja ominaisuuksia samanaikaisesti.

Toiseksi, oletko miettinyt minkä tyyppinen harja tuottaa parhaan lopputuloksen sinun ripsillesi? Harjan muoto, koko ja harjakset voivat vaikuttaa siihen, kuinka ripsiväri levittyy ja erottaa ripsiä. Jotkut harjat ovat kartiomaisia, jotkut pallomaisia ja toiset taas suoria. Kokeile erilaisia harjoja ja katso mikä toimii parhaiten omille ripsillesi.

(Kuva Pixapay)

Kolmanneksi, mieti haluatko vedenkestävää vai tavallista ripsiväriä. Vedenkestävä ripsiväri kestää paremmin kosteutta ja hikoilua, mutta sen poistaminen voi olla hankalaa. Jos tarvitset pitkäkestoista meikkiä esimerkiksi pitkän päivän tai urheilusuorituksen ajaksi, vedenkestävä ripsiväri voi olla hyvä valinta. Jos taas haluat helpommin poistettavan vaihtoehdon, tavallinen ripsiväri on sinulle parempi valinta.

Jotkut ripsivärit ovat luonnollisempia ja kevyempiä kun taas toiset ovat intensiivisempiä ja dramaattisempia. Valitse koostumus sen perusteella, mnkälaisen lopputuloksen haluat!

Oikeastaan paras tapa valita ripsiväri on kokeilla eri vaihtoehtoja ja tutkia, mikä toimii parhaiten omille ripsillesi. On myös hyvä ottaa huomioon oma tyyli ja päivittäiset tarpeet, jotta valittu ripsiväri sopii omaan elämäntyyliisi.

Toivottavasti näistä vinkeistä oli apua! Jos sinä olet jo löytänyt hyvän ripsivärin, kerro ihmeessä mikä se on!

-Arja ❤️


Kommentit

Suositut tekstit